Μεσιτικό Πασχαλίδης

Αγροτεμάχια

Αναλαμβάνουμε την πώληση και μίσθωση του αγροτεμαχίου σας με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Αγροτεμάχια - Αφοι Πασχαλίδη
Βιομηχανικοί Χώροι - Αφοί Πασχαλίδη

Βιομηχανικοί Χώροι

Το γραφείο μας εξειδικεύεται στην μίσθωση και πώληση βιομηχανικών χώρων στην ευρύτερη περιοχή του Καλοχωρίου και τη Σίνδου Θεσσαλονίκης.

Γραφεία

Πώληση και μίσθωση επαγγελματικών χώρων και γραφείων στην περιοχή του Καλοχωρίου και της Σίνδου στην Θεσσαλονίκη.

architecture 2
apothikes enoikiaseis poliseis

Αποθήκες

Αναλαμβάνουμε την μίσθωση και πώληση της αποθήκης σας. Βρίσκουμε για την επιχείρηση σας τον κατάλληλο χώρο για την αποθήκευσης και διανομή των εμπορευμάτων σας.

Λίγα λόγια για εμάς

Εμπειρία στην διαχείριση ακινήτων πάνω από 40 χρόνια

Το μεσιτικό γραφείο Πασχαλίδης ιδρύθηκε το 1980 από τον Παναγιώτη Πασχαλίδη. Πρωτοπόρος και  διορατικός με οξύ πνεύμα, πάντα μπροστά από την εποχή του, προέβλεψε την τεράστια ανάπτυξη και ζήτηση για βιομηχανικά ακίνητα στην ευρύτερη περιοχή του Καλοχωρίου και της Σίνδου της Θεσσαλονίκης.

Με καταγωγή από το Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, ξεκίνησε από γεωργός και με τεράστιες γνώσεις της περιοχής, η πρωτοφανής και μοναδική επιτυχία του γραφείου ήταν δεδομένη. Με ένα μεγάλο πελατολόγιο από όλους τους κλάδους του Λιανεμπορίου, Χονδρεμπορίου, Μεταφορών-Logistics και Μεταποίησης, το οποίο αποτελεί για εμάς την καλύτερη και ζωντανή διαφήμιση με ποσοστό πάνω από 60% της ευρύτερης περιοχής σε πωλήσεις και μισθώσεις.

Το 1990 το μεσιτικό μας γραφείο εισέρχεται στον κλάδο της κατασκευής, και στην ανάπτυξη-διαχείριση βιομηχανικών χώρων και επαγγελματικών ακινήτων.

Το 2000 έρχεται η δεύτερη γενιά στην εταιρεία με γνώσεις, μεράκι και υψηλές φιλοδοξίες.

Το 2010 αλλάζει νομική μορφή και μετατρέπεται από ατομική επιχείρηση σε Ο.Ε.

mesitiko

Έχετε ή ψάχνετε για επαγγελματικό ακίνητο;

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας υποδείξουμε το κατάλληλο ακίνητο για τις ανάγκες της επιχείρησης σας ή μπορούμε να αναλάβουμε την πώληση ή μίσθωση του ακινήτου σας αποτελεσματικά.

Σύγκριση ακινήτων

Σύγκριση (0)